arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/11/2016

Mida kinkida jõuludeks? #12
Ma olen kindel, et igaüks meist teab kedagi, kes teab kedagi, kes on Muumide fänn. Kui mul kruusikapis ruumi oleks, siis alustaksin isegi hea meelega muumitasside kogumist, sest need on lihtsalt nii võluvad! Selle roosa kruusi jaoks võib-olla isegi leiduks üks nurgake...

Muumi pusaharjad ja nõud leiab näiteks MINULAPS.EE lehelt SIIT.


photo:source

2 comments:

 1. Mina olen selle sarja andunud fänn,tõsi küll 22aastsne:D
  Käisin kuid kodumaailmas vaatamas,hind on ikka jube meeletu.Nüüd,aasta hiljem ostsin endale "soolaleivakingiks" kannu ja ühe kausi.Ma lendaks lakke kui keegi mulle miskit sellest kollektsioonist kingiks:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, Muumid ei küsi vanust. Kui pere ja sõbrad on Su nõrkusest nende vastu teadlikud, siis on neil ju imelihtne jõulu- ja sünnipäevakinke teha. :D

   Delete

ShareThis