arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

05/11/2013

Arvustus // The Body Shop / White Musk Smoky Rose kehakreem & tualettvesi



The Body Shop üllatas meid jälle uue sarjaga! Suurepäraselt just sügis-talvisesse hooaega sobiv Smoky Rose on klassikalise White Musk lõhna sumedam ja suitsusem järetulija. White Musk parfüüm on kolmekümne aasta jooksul muutunud The Body Shop´i ikooniks ja on tänaselgi päeval üks nende enimmüüdavatest lõhnadest. See oli esimene parfüüm maailmas, kus kasutati sünteetilist muskust loodusliku asemel, mida julmade meetoditega muskushirvedelt "varastati". Mina sain uuest sarjast testimiseks kehakreemi ja tualettvee...
Tualettvesi
20,60€ LINK
Käisin poes lõhna piilumas ja mulle täitsa meeldis see lillakas ombre pudel - lihtne ja armas, nagu kõik The Body Shop´i lõhnapudelid. Smoky Rose on idamaine sensuaalne lillelõhn, mille tipunootideks bermagott, roseepipar ja mustsõstar, südamikus on tunda tubakaõisi, musta suitsust roosi ning apelsiniõisi, lõhna lõpetavad muskus, viirukivaik ning käokuld. Lõhn on intensiivne, suitsuselt sume ja salapärane. Kui algne jõulisus on haihtunud, tunnen mõnusat natuke kibedat marjasust. See lõhn ei ole kindlasti (iga)päevaseks kandmiseks, Smoky Rose sobib pigem natuke erilisemateks õhtuteks. Nagu tualettveed ikka, ei püsi ka selle lõhn tunde, paari tunni möödudes võib end vabalt uuesti üle piserdada. Kes soovib pikemalt lõhnata, sellel on võimalus soetada veidi kallim variant parfüümvee näol.
Kehakreem
15,50€ LINK
Pumbaga pudelid teevad mulle alati suurt rõõmu, need on mugavad ja hügieenilised, plusspunktid selle eest. Kreem on hästi kerge koostisega, ei jäta nahka rasvaseks ja imendub kiirelt. Sobib hästi neile, kes eelistavad kehavõidele midagi lahjemat. Kreem sisaldab seesami- parapähkli- ja babassuõli. Lõhn on pealekandes väga tugev ja on tuntav isegi mitu tundi hiljem, parfüümi ei ole vajagi. :) Mulle meeldib, et kreemis on tualettveest enam tunda seda suitsuse roosi lõhna, see on nii omapärane ja mõnus. Ma juba ootan, et lumi maha tuleks, see lõhn lihtsalt nõuab akna taga laia valget lume langemist. :)
Peale nende kahe toote, mida teile tutvustasin, on White Musk Smoky Rose sarjas veel teisigi tegijaid, leiate need allpool olevalt pildilt ja The Body Shop´i kodulehelt SIIN. Soovitan kindlasti minna poodi ilusat uut väljapanekut kiikama ja seda mõnusat suitsust lõhna ninna tõmbama. :) 


 Kuigi ma ei ole eriline muskuse lõhna austaja, see on minu jaoks natuke liiga vänge, siis Smoky Rose oma huvitava suitsuse-marjase aroomiga mulle täitsa meeldib. Kujutan ette, kuidas lumi langeb, õues on pime, mina lippan sellesse lõhna ja kasukasse mähituna, külma eest peitu, mõnusasse hubasesse kohvikusse, et sõbrannaga küünlavalgel hõrku šokolaadikooki ja kuuma kohvi nautida. :)

Kas olete juba uue sarjaga tutvumas käinud?
Millised on muljed?


 Veel üks tore põhjus, miks just nüüd The Body Shop´i kauplusi külastada - täitus 10 aastat, mil see tore bränd  on meid eestlasi oma lahedate toodetega rõõmustanud!  Palju palju õnne nii neile kui meile!!! :) 5.-11. 06. on sellel puhul kogu tootevalik 10% soodsam, lisaks jagatakse üle 20€ ostuga kingitusi! Hurraaaa! :)
p.s. Homme 06.11. on Tartu Kaubamaja  ja Viru Keskuse The Body Shop´i poodides Ostlejate pidupäeva raames kogu kaup lausa 20% soodsam! ;)

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!


9 comments:

  1. Kas selle tualettvee testri said ostuga kaasa? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mõlemad tooted on mulle The Body Shop´i poolt saadetud. :)

      Delete
  2. Oleks tänapäeva tehnoloogia vaid nii arenenud, et arvutid annaks ka lõhna edasi. :)

    ReplyDelete
  3. Mind huvitab hoopis, et kust küünal pärineb :)

    ReplyDelete
  4. Ma jumaldan pumbaga kehalosjoone ja eriti veel, kui sealt tuleb välja TBS toode! :)
    See sari tundub lihtsalt imeline - natuke salapärane, naiselik, tume, mõnus, siidine.. Ja need värvid! TBS on selle sarja ja hooajaga küll täpselt kümnesse pannud :)

    Ja nüüd sulle, kes sa esindad TBS poodi - palun tulge oma ketiga ka Sloveeniasse. Isegi H&M oli siin enne Eestit, aeg oleks ka teil siia kolida!

    Väga ilus postitus, Pille-Riin :)

    In Love in Ljubljana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuidas Sloveenia siis The Body Shop´ist ilma on jäänud, oi-oi, loodan, et nad selle vea peagi parandavad. :)

      Delete

ShareThis