arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

30/11/2013

Uut // Equa CMYK Squeeze




Kindlasti olete juba mitmes blogis näinud uusi lahedaid EQUA klaaspudeleid. Ka mina sain endale uuest kollektsioonist ühe toreda joomakaaslase valida. Suur aitäh EQUA-le ja eriti armsale Jaanikale!
Mul ei olnud eriti keeruline valikut teha, roosa Magenta jäi kohe silma. Soovisin just SQUEEZE varianti, see on nii mugava kujuga, kutsub kohe kätte haarama, minu pisikesse pihku sobib väga hästi. 
Roosa silikoonümbris, tänu millele pudel pehmelt lauale maandub, on eemaldatav, selle võib vahelduseks asendada silikoonpaelaga. Ma küll ei tea, kas need on iga pudeliga kaasas, minule olid need kaasa pakitud.
Mulle meeldib, et kork on pudelil roostevabast terasest, see on täiesti lekkevaba ja annab pudelile modernse väljanägemise. Ma natuke kartsin, et klaaspudel on raske ja kaasas kanda on seda tülikas, aga pabistasin ilmaaegu, see on pea sama kerge kui plastik, kui ei teaks, ei teeks vahetki. 
Kes eelistab minimalistlikumat disaini, leiab sobiva DROP kollektsiooni pudelite seast, millede kuju on inspireeritud veetilga kukkumisest.
Neid pudeleid kaunistab silikoonpael.
allikas

Equa klaaspudelid on valmistatud boorsilikaat klaasist, mis on tugev ja vastupidav suurtele temperatuurikõikumistele, - vala sinna kas jääkülma või tulikuuma jooki, see peab vastu! Nimi CMYK on kokku pandud neljast värvist, mis klaaspudeleid kaunistavad: Cyan - vesi, Magenta - harmoonia ja tasakaal, Yellow - rõõm ja energia, Key - minimalistlik ja elegantne.


Homme on juba esimene advent ja tegelikult viimane aeg hakata jõulukinkidele mõtlema, või mis siin enam mõelda, tuleb hakata tegutsema. Equa pakub kuni homseni  suurepärast võimalust soetada nende plast- ja klaaspudeleid 15% soodsamalt, lisaks saad kasutades koodi "equakingitus" kaasa kingituse! 
Equa poodi saab SIIT. Plastpudeleid saab tellida ka apteekonline.ee lehelt SIIT.
allikas
Väga tore võimalus soetada pudel endale ja uueaastalubadusena hakata rohke vett tarbima või kingituseks armsatele pereliikmetele-sõpradele, kelle tervisest hoolid. Sobiva disaini leiab nii lapsele kui vanaisale. 

Siin on kogu klaaspudelite kollektsioon...

Ma olen jätkuvalt ka oma plastpudeliga väga rahul ja julgen ka seda kahe käega soovitada. Kirjutasin pudelist pikemalt SIIN.  Ma joon oma EQUA pudelitega ikka kordades rohkem vett, nii käe sees on juba iga natukese aja tagant lonks võtta. Mul on tõsiselt hea meel, et ma nende pudeliteni ja nemad minuni on jõudnud.
...
Milline on teie lemmik EQUA valikust?


10 comments:

  1. Minu lemmikuks osutus ka SQUEEZE mudel. Tegin varajase jõulukingituse nii endale kui õele ja tellisin 2 pudelit, Yellow ja Key variandis. :)

    ReplyDelete
  2. Aitäh, Pille-Riin! Ma vahel mõtlen, kas sa suudad ennast kunagi ületada, kuid nagu näha - sa tegid seda jälle! Sinu postitused on aina paremad :)
    Kusjuures mina panin ka lõpuks Squeeze Magentale silma peale ja ostan selle endale jõulukingiks!

    Avaldan ka ühe saladuse - kes ostab täna või homme www.myequa.com veebipoest kaupa vähemalt 15€ eest, saab lisaks allahindlusele ka paki ilma postikuluta. Terve detsember võib nautida shoppamist ilma postikuluta :)

    ReplyDelete
  3. Aitäh, armas Jaanika, eks harjutamine teeb ikka meistrimaks. :)) Aina paremaks läheb, nüüd on lausa patt pudel soetamata jätta. ;)

    ReplyDelete
  4. JEE! Ma sain ka täna oma kaunitari kätte ja olen sinu arvamusega täiesti nõus - on tõesti sama kerge kui plastikpudel. Mina valisin endale CMYK Squeeze Cyan variandi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onju, uskumatult kerge, kartsin, et jääb ainult lauapudeliks, aga ei, võib vabalt kaasas kanda. ;)

      Delete
  5. Ma loodan, et mõni päkapikk mulle ka toob. Meeldib muidu Cyan.
    Minu lemmik vanemast kollektsioonist on vist välja müüdud, ei leia seda enam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tegelt muidu ei saa juua kraanivett, selle mitte puhtuse pärast. Või on see alateadvuses kinni? Tänu ühele juhtumile. Aga üks päev polnud muud valikut ja vot kui hea oleks panna vesi sinna EQUA pudelisse ja juua, mitte käia pidevalt klaasiga köögis vett toomas.

      Delete
    2. Jah, vahel on mõni disain otsas, loodame, et tuleb täiendust. :)

      Delete
    3. Eestis pidi kraanist üldiselt väga head vett tulema, aga kindlasti on erandeid. :)

      Delete
  6. need pudelid näevad nii kihvtid välja!

    ReplyDelete

ShareThis