arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/11/2013

Uut // EOS, Schwarzkopf, Rich, Alterna, Figs&Rouge, theBalm, Nivea & Ziaja


Tänaste uute toodete hulgas on eriti palju juuksehooldust, mis on väga tore, sest olin sunnitud juuksuril käies päris hea jupi juusteotstest maha lõigata laskma (õnneks mitte katkiste otste pärast, vaid pikkuse ühtlustamise eesmärgil) ja loodan, et korralik hooldus paneb nad kiiremini vohama. :) Nali muidugi, eks nad kasvavad siiski omasoodu, aga uusi tooteid on ikka tore proovida. Püüan kõike korraga mitte pähe määrida, et juuksed ei saaks üle hooldatud. ;)

Nii tore, et EOS huulepalsameid saab nüüd soetada ka Eestist, neid müüb Mineral Cosmetics. Palsamid on küll tihti otsas, aga tasub aeg ajalt piilumas käia, varusid täiendatakse pidevalt. Mina valisin endale helesinise mustika-acailõhnalise palli. See on imearmas ja lõhnab hästi. Kahjuks ei ole see palsam nii niisutav, kui minu eelmine sidruni oma, aga ikkagi on tegu mõnusa tootega, mis 100% naturaalne, sisaldades muuhulgas mesilasvaha, sheavõid, oliivi/kookos/jojoba ja päevalilleõli. Palsamid maksavad 5,90€, tellida saab neid SIIT.
Aroomipoest soetasin Ziaja silmameigieemaldaja. Mulle on see bränd täitsa meeldima hakanud. Loodan, et ka selles tootes ei pea pettuma. Täishind oli pudelil 2,50€, mina soetasin selle Taskust 30% soodustuse aegu, seega peaaegu muidu. Ziaja silmameigieemaldajaid saab uurida SIIN.
Juuksehooldustoodetega kauplev internetipood IluKutse oli nii armas ja üllatas mind ülihelde kingitusega. Imekaunis mustas lipsuga karbis peidavad ennast Schwarzkopf´i habrastele juustele mõeldud šampoon, spraypalsam ja süvahooldusmask. Väga šikk pakend ja imehea lõhnaga tooted. 
Teine Schwarzkopf´i kinkekomplekt, kus boonusena kaasas armas ümmargune kott, on niisutav ja sisaldab šampooni, spraypalsamit ja tavalist palsamit, mis ei olegi nii tavaline, sest väljub pudelist vahu kujul, niii põnev! :) Kuna olen Moisture Kick spreypalsamit enne proovinud ja jäin hästi rahule, siis loodan, et ka teised tooted sobivad mulle. :) Komplektid on IluKutse lehel saadaval soodushinnaga SIIN.
Armsates plekktoosides Nivea Lip Butterid on lõpuks ka Eestisse jõudnud! Mina soetasin vaarika ja vanilje-makadaamia palsamid Prismast, hinnaga umbes 3€. Mõlemad lõhnavad i-m-e-l-i-s-e-l-t ja näevad tõeliselt nuntsid välja. :)
Hi-hi, millegipärast, on mu blogi just juuksehooldustoodetega tegelevatele firmadele silma jäänud, kuigi erilise parukaga ma ei hiilga. :)) Salon24, kes pakub suurel hulgal erinevat juuksehooldust (lisaks saab nende e-poest soetada mõnusaid Balm Balm´i tooteid), saatis mulle testimiseks Rich tooteid, millede proovimist ootan huviga. Olen Rich´ilt proovinud üksnes niisutavat šampooni, mis oli küll väga mõnusa lõhnaga ja tegi juuksed imepehmeks, aga jäi mulle natuke siiski liiga toitvaks. Loodan, et need värvitud juustele mõeldud šampoon ja palsam sobivad mu juustele paremini. ;) Lisaks saan veel testida kuumakaitset, argaaniaõliga läikespreid ja taastavat juukseeliksiiri, kõlab põnevalt! Neid ja paljusid teisi Rich tooteid saab piiluda SIIT.
Veel oli pakis Alterna juukseõli ja hulk testreid, milledest olen eriti elevil, sest ei ole Alternalt kunagi ühtegi toodet proovinud. 
Juukselakki kasutan ma üpris harva, aga lõppude lõpuks saab see ikkagi otsa. Haarasin uue Selverist, soodushind oli 3€ kanti.
Valisin just selle Schwarzkopfi got2b laki, sest kusagilt oli meelde jäänud positiivne arvustus ja loomulikult võlus mind ja minu õhukesi juukseid sõnapaar BIG VOLUME! :)) 
Meigitoodete üle on mul ilublogijana loomulikult ERITI hea meel. :) Eriti veel, kui need on nii toredatelt brändidelt nagu theBalm ja Figs&Rouge. Need armsad asjad saatis mulle Beauty Pro, kes on oma laia valikuga mulle juba ilumessidel silma jäänud, just nende boksis on alati kõige suurem sagimine. :) Ei ole ka ime, sest nende valikust leiab kõike, mida ilusaks olemiseks tarvis. Nende e-poodi saab uudistama minna SIIT. Proovin kõik need mõnusad tooted omal nahal järgi ja jagan muljeid õige pea.
Aitäh kõikidele toredatele firmadele, kes oma asju nii armsasti testimiseks jagavad! Blogi oleks ilma nendeta 
kindlasti palju igavam, sest ise ma kindla peale nii palju uut ja huvitavat kraami ei soetaks ega kõikide nende toredate brändideni jõuaks. ;) Ei tea, kas selliste kingitustega on võimalik ära ka harjuda, hihi, vaevalt küll, mina tunnen ennast küll iga kord nagu väike laps sünnipäevahommikul, kui mõni pakike ukse taha jõuab. :) Mul on ainult nii kohutavalt kahju, et ma nii aeglane kirjutaja olen ja kõikidest nendest toodetest kirjutada ei jõua või siis ilmub arvustus uudistootest alles siis, kui see enam kellelegi mingi uudis ei ole. :) Ma teen, mis suudan, et te siit blogist ainult selliseid postitusi ei peaks lugema nagu tänane. :) 

Kas olete nendest toodetest mõnda proovinud?

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!









23 comments:

  1. Oootan huviga Rich Argan Oil Elixir arvustust - olen mõelnud endale seda toodet osta, aga hea oleks sinult kuulda, kuidas see õhukestele juustele sobib :)

    Vinge pilt puudliga! :P

    In Love in Ljubljana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ootan ise ka huviga selle proovimist. :)

      Delete
  2. Schwarzkopfi komplektide pakend ja kott näevad nii nunnud välja :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Püüan varsti paremad pildid neist teha, need on tõesti nii armsad. ;)

      Delete
  3. Rich tooteid olen proovinud,ja ainult kiidan :)

    ReplyDelete
  4. The Balm on minu täielik lemmik! No nii vinge välimusega tooted minu arust. Ei ole veel kunagi pettuma pidanud. (:
    Ka F&R huulepalsamist paremat ei ole minu huuled veel kandnud. :)

    http://kellytreier.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Got2b juukselaki võitsin mõni kuu tagasi ja proovisin paar korda. Aga ma pole seda väga kasutanud ega postitust teinud. Ma lihtsalt pole eriline laki fänn. Kui on tõesti mingi suurem pidu ja näen vaeva, siis kasutan, aga mitte igapäevaselt. Loodan, et ei pea pettuma tootes ja kasutad ikka ära ka. :) Lõhn on nii hea. Meenutas ükskord äsjaostetud metsamarja teejooki. Aga sulle? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole praegu kodus, et nuusutada, aga tore ju, kui metsamarjade järgi lõhnab. :)

      Delete
  6. Richi tooted on ka minu vaieldamatud lemmikud. Meil kulub neid päris liitritega. Schwarzkopfi BC kinkekomplekte keerutasin isegi hiljaaegu käes, see kotiga on eriti lahe ja kott on ka hästi praktiline. Mine kasvõi pidusse :) Neil on kuldseid kotte ka :)
    Terv.Kaire

    ReplyDelete
  7. Peab vist Aroomipoodi minema ning Ziaja tooted üle tšekkama, tunduvad väga huvitavad. :)
    Kas Shwarzkopfi juukselakk on kaua aega tagasi ostetud või hiljuti? Kui hiljuti, siis peab Selverit külastama. Olingi uue laki otsinguil. :)

    http://johannailublogi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, mine kindlasti vaata, täitsa mõnusad ja hea hinnaga tooted on Ziajal. ;) Ma töpselt ei mäleta, aga vist paar nädalat tagasi ostsin laki. ;)

      Delete
  8. Nii ilusad pildid, Sinu sinine EOS muna püüdis kohe mu tähelepanu :P Jään huviga ootama Schwarzkopf´i musta komplekti lähemat tutvustust ja Rich argaaniaõli eliksiiri oma samuti! Ja Nivea makadaamia&vanilje potsiku järgi sean oma sammud poodi õigepea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liina, Sa pead selle palsami soetama, see on ikka niiii hea lõhnaga. ;)

      Delete
  9. Got2be lakkidel on väga mõnus ja omapärane lõhn, mis mind ikka ja jälle just nende lakke ostma! Lisaks on BC Moisture Kick ka minu suur lemmik, taaskord oma suuuurepärase lõhna poolest ja spreipalsam teeb juustele vaid suure pai! :)

    ReplyDelete
  10. Küll sul on alles palju huulepalsamit.
    Väga vahva postitus ja nagu alati, väga ilusad pildid. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on jah, nende palsamitega mingi teema. :)

      Delete
  11. Avastasin et Ziaja tooteid müüakse ka Selveris.. mis on päris veider sest alguses müüsid ökopoed seda ainult.. aga mina ei suuda leida Eos huulepalsamit kuskilt.. Mineral Cosmeticu leht mulle mittekuidagi seda üles ei leidnud .. üldse pole neil seal huulepalsamite all mitte midagi.. Tervitused!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, nii tore, et Ziajat ka Selverist saab. Jaa, tundub, et EOS palsamid on MC lehelt otsa saanud, aga käi ikka aeg ajalt piilumas, usun, et varsti on need tagasi. ;)

      Delete

ShareThis