arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/11/2013

Uut // The Body Shop, Oriflame, Dermoshop, Garnier, Max Factor, Lumene & House


"Natuke" uuemat kraami on kogunenud, mis enne kasutuselevõttu tahtis kõik pildile pääseda. Ma vahel mõtlen, et nii palju toredaid tooteid on maamunal, inimesed on ikka nii andekad, aina genereerivad uusi ideid ja nuputavad midagi põnevat välja. :)  
The Body Shop lasi oma ikoonlõhnast White Musk välja mõnusa sügistalvise variandi Smoky Rose. Sain uuest sarjast proovimiseks kehakeremi ja tualettvee. White Musk´i  fännid on juba kindlasti poes uusi tulijaid nuuskimas käinud. Nendele, kes veel ei ole jõudnud, püüan lõhna lahti seletada juba õige pea. :)
No ei saanud ma Oriflame uut šokolaadi sarja tellimata jätta. Need pakendid on nii hästi õnnestunud ja see lõhnabki kõik nagu šokolaad...
Üks suuuuuur dušigeel mõnusa kookoselõhnaga on mul nüüd ka olemas...
Dermoshop on alati imehelde kingituste jagamisel. Kogu see toredus tuleb kindlasti arvustustena teie ette. Kui ma ainult nii aeglane kirjutaja ei oleks, tooted aina kuhjuvad...
Veelgi enam olen elevil nendest purgikestest ja karbikestest. Kas teadsite, et Dermoshop pakub kosmeetika kõrval ka toidulisandeid/vitamiine? Räägin õige pea, miks need preparaadid mulle silma jäid. :)
Kuna minu viimati soetatud näopesugeel Palmer´silt oli ülikuivatav, pidin kiirelt uue muretsema. Haarasin Selveri Laadapäevadelt selle Garnieri Pure Active pudeli ja ei saaks rohkem rahul olla. Lõhn on mõnus, peseb naha puhtamast puhtamaks ilma seda kuivatamata, lisaks sisaldab salitsüülhapet, mis minu rasusele probleemsele nahale sobib suurepäraselt. Hind oli, kui ma ei eksi 2€ kanti. 
See armas Max Factor´i kosmeetikakott koos toodetega saadeti mulle Tartu Kabamaja poolt Moekuulutaja aegu, sain alles nüüd mahti lähemalt uurida, mida see endas sisaldab...  
Kott ise on väga kaunis, käib pealt puha lipsuga kinni, igapäevaselt seda kindlasti kasutada ei saa või noh, saab, aga kesse viitsib šlehvi 100x päevas siduda. :) Muidu on kott mõnus mahukas ja käib seest ka lukuga kinni, kuju poolest sobib see imehästi näiteks pintslitele reisikotiks. Kott peitis endas Max Factor´i Ageless Elixir jumestuskreemi testrit, Masterpiece Max ripsmetušši, Earth Spirits lauvärvi toonis Terra Firma ja pehmet väikest pintslit. Lisaks olid kingikotis kaks minisuuruses Wella  šampooni, juuksevaht ning Olay päevakreem. Väga mõnusad tooted, mis kõik kindlasti ära proovin. 
Lumene on välja tulnud uue põhjamaist puuvilla sisaldava Arctic Spa sarjaga, mida ma suure rõõmuga testima asun. Kõik tooted lõhnavad nii imehästi ja näevad nii talvised ja karged välja, mõnus...
Riideid ja jalatseid ei ole ma endale juba tükimat aega soetanud. Need House neetidega laigulised tossud on aga nii mugavad, et ei raatsinud oma jalgu sellest õhul käimise tundest ilma jätta. Hinnaks oli alega umbes 15€. Soetasin tennised küll juba tükk aega tagasi Tallinnas Ilu Sõnumil käies, aga olen kindel, et need on veel praegugi saadaval, ehk isegi soodsamalt. 
 Peale selle, et jalatsid on imemugavad, meeldib mulle see väike needirida ja camomuster segatuna sametise musta nahaga...


Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

Tänaseks ongi kõik, olge soojas!









22 comments:

  1. Selle Garnieri toote kohta ootaks küll arvustust. Ja nii palju uusi tooteid! Küll see ilublogija elu on kallis. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma vist arvustust ei hakka temast kirjutamagi enam, natuke tuleb temast varsti veel ühes postituses juttu. Põhilise juba ütlesin ära, et ei kuivata ja peseb hästi. :)) Tooteid on tõesti palju, õnneks sellest kuhjast olen ise ainult selle Garnieri geeli ja Oriflame tooted soetanud, vastasel juhul oleksin juba ammu pankrotis, hi-hi. :)

      Delete
  2. Selle Garnieri näopesugeeli ostmist olen isegi kaalunud. Kui saad, siis võiksid selle kohta ka pikema arvustuse teha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, novott, ikka pean siis tegema vist. :D

      Delete
  3. Lumenel uued tooted väljas, oooo, ootan väga arvustust! Mul vist keha-ja näohooldustoodete hulgas kõige rohkem Lumene asju. Jumaldan seda firmat. Tahaks väga selle shower cream'i kohta lugeda, kõlab hästi... ja niisutavalt! Talvel üldiselt hakkab mul kehal vahepeal nahk kiskuma ja sügelema. Kirjuta kindlasti, kas see toode niisutab hästi. :)

    Jõudu toodete proovimisel! :D

    M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lumene on tõesti ääretult tore firma mõnusate toodetega. Kirjutan kindlasti neist kolmest tootest varsti põhjalikult. ;)

      Delete
  4. Oh kuidas mulle meeldivad The Body Shopi white musk smokey rose sari. Ja üldse kõik muskusega "näpistatud" tooted on nii minu teetass :)

    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juba see nimi ise - Smoky Rose on nii põnev. .)

      Delete
  5. Oh sa püha müristus - küll on alles uusi vidinaid-totsikuid! Tundub, et postitustepuudust ei tohiks küll tulla - nii palju vahvaid tooteid, mille arvustusi loeks hea meelega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks ma tasapisi püüan neid kirjutada, aga uusi tuleb aina peale, kõigist ei jõuagi pajatada. :)

      Delete
  6. Tossud on ikka VÄGA vinged! Käisin eile ise ka TBS-s White Musk tooteid nuusutamas- mõnus ! :)

    ReplyDelete
  7. Olen proovinud Dermoshopi multivitamiine (neid oranzis potsikus) ja nagu öeldakse, kui võtta vitamiine, siis eraldi, mitte n.ö kombineeritud multivitamiine. Selles ma ka veendusin. Nii, kui tableti ära võtsin, oli u 15-20min pärast süda väga paha ja väga raske oli olla.. lõpuks sain aru, et seda halba olekut tekitasid needsamad vitamiinid.. kahjuks küllaltki halb kogemus ja enam ei julge süüa ei multivitamiinitablette ega kutsu ka Dermoshopi teisi vitamiine proovima :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi oi, midagi sellist ei olegi varem kuulnud, et vitamiinidest paha hakkab, pakun, et mõni komponent sealt Sulle ei sobinud. Aga miks teisi ei soovita, on nendega ka halbu kogemusi?

      Delete
  8. Oo, nii palju uusi põnevaid tooteid! Ootan huviga arvustusi. :)

    http://johannailublogi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Googeldades sain teada, et multivitamiinid polegi eriti kasulikud. Pigem võtta eraldi vajalikke tablette, kui n.ö multivitamiine. Teiste kohta ei öelnud, et ei soovita. :) Mõtlesin pigem seda, et mind ennast kahjuks ei kutsu enam Dermoshopi vitamiine proovima :/

    ReplyDelete
  10. oi oi kui palju uusi asju. Mina pole neist ühtegi proovinud, seega ootan lausa suure huviga arvustusi. :)

    ReplyDelete
  11. jep, mul ka sellist asja olnud, et vitamiinidest hakkab umbes 20 min jooksul pärast võtmist VÄGA halb. minul põhjustasid seda aga GLND vitamiinid ja tõenäoliselt sellepärast, et osasid aineid ju rohkem kui 100% päevasest vajalikust + ma terve elu olnud alakaalus ja üldse peab keha korraga hakkama liiga suure kogusega "keemiaga" tegelema.
    tasub ettevaatlik olla, mina pole peale seda eriti julgenud vitamiine võtta ja ausaltöeldes eriti ei usu ka nendesse! pigem tervislik toit, palju värsket toitu ja korralik uni :) (on ka vitamiine, mis näiteks ilma rasvaineta üldse ei imendugi jne jne.. vitamiinide õigeks manustamiseks oleks vaja PhD kraadi :D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaatan,kuidas mulle mõjub, kui paha hakkab, siis nüüd vähemalt tean, millest. :)

      Delete
  12. Miks ma Oriflame Chocolate Dream sarja Oriflame lehel ei näe? :( Tahaks kaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, ei olegi, nii kahju. :( Küsisin neilt infot, kui vastuse saan, siis postitan siia. ;)

      Delete
    2. Sain vastuse - sari tuleb uuesti müüki 17.-das kataloogis, ülejärgmises siis. :)

      Delete

ShareThis