arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

22/11/2013

Arvustus // Oriflame #4



Appi, muffinid trügivad vägisi juba ka iluteemalistesse postitustesse. :)

Chocolate Dream sari
Seda imearmast šokolaadisarja nähes ei kahelnud ma hetkegi - terve see kolmik tuleb meile elama, eesotsas selle vannivahuga... ja kõik tänu paarile tillukesele muffinile. :) Õnneks on vähemasti kaks kolmest tootest täitsa mõnusad. Vannivaht on küll palju väiksem, kui ma ette kujutasin ja seepärast ka peaaegu juba otsas. Pudelist nuusutades lõhnab see täpselt nagu šokolaad, vannis ligunedes ma seda enam eriti ei tunne, aga selle eest vahutab vesi päris toredasti. Nii vannivaht, kui dušigeel on veidrat tumekollast värvi, aga tumepruun oleks vist veelgi kentsakam. :) Dušigeel lõhnab samuti mõnusalt šokolaadi järele, nahale lõhn küll peale pesu pidama ei jää. Peseb ja vahutab hästi, nahka ei kuivata. Plussiks on mugav kork. Kätekreem kahjuks eriti šokolaadiselt ei lõhna, pigem on aroom väga keemiline, mis mulle eriti ei istu. Tegu on kergemat sorti kreemiga, mis sobib pigem päevaseks kasutamiseks, kui on vaja, et see kiirelt nahka imenduks. :) Eriti kuiva nahaga käte omanikud sellest leevendust ei leia. 
Sari tuleb uuesti müüki järgmises kataloogis, mis hakkab kehtima 8.-st detsembrist.

Nature Secrets nisu-kookose dušikreem
Suur jurakas pudel, millest jätkub pikemaks. Nii hea kookose lõhnaga, natuke nagu viskab pirni või õuna ka sekka. Mitte midagi halba ei ole öelda, vahutab mõnusalt ja ei kuivata nahka. Ostaksin teinekordki. :)

Beauty imepalsam huultele
Päris "imepalsamiga" nüüd tegu ei ole, küll aga peavad selle kandmiseks olema IMEsiledad huuled. See on sedasorti palsam, mis annab veidi roosat tooni, mis enda huultest heledam ja toob seetõttu kõik ebatasasused ja narmendused eriti hästi esile. Kuna mu huuled otsustasid , et just täna on aastas see ainus päev, mil nad tahavad narmendada, siis tuli pilt, kus palsam huultel nii hirmus, et seda siia panna ei saanud. Kuna see pulk erilist niisutust ei paku, sobibki see üksnes tooni andmiseks. Aga jah, suu tuleb enne kriitilise pilguga üle vaadata, siis on täitsa ilus. :)

Colour Drop huulepulk / Glossy Berry 
Kuna mul juba üks Colour Drop huulepulk kodus olemas ja ma sellega väga rahul, tellisin teisegi. Tooniks valisin Glossy Berry, mis on nii täpselt minu värv, selline külm marjaroosa. Mulle meeldib selle huulepulga juures, et seda saab kanda nii vaevumärgatava õrna tooni andjana, kui piirdud ühe-kahe kihiga, kui aga rohkem "vaeva näha", on tulemuseks silmapaistvalt erk toon, mis sobib imehästi õhtusteks üritusteks. Lisaks niisutab see nii meeldivalt, et liigitaksin selle huulepulga pikem tooniandvate huulepalsamite hulka. Tänu sellele ei ole muidugi ka värvil erilist püsimist, aga kuna see libiseb huultel nii hästi, siis võtab värvi värskendamine siuh-säuh - paar sekundit. :)

Beauty Perfect põsepuna / Classic Rose
 Ka see põsepuna on mul juba teises toonis olemas. Ja erinevus ei piirdu neil ainult värviga, Classic Rose on palju palju tugevama pigmendiga kui Fresh Pink, piisab korraks pintsliga pinda puudutada, kui juba ongi piisav kogus puna käes. Värv on küll veidi teine kui ootasin, liiga virsikune minu jaoks, lootsin midagi roosakamat, aga suvel leiab kindlasti kasutust, kui nägu ei ole nii kaame. :) Muidu igati tore toode ilusas karbis.


Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?


 Tänaseks ongi kõik, olge armsad!






13 comments:

  1. See on esimene kord, kui ma kuulen väljendit "suih-sauh". :D Hästi huvitav mu jaoks, olen ise "siuh-säuh" tüdruk. :D
    Mõnusad arvustused, Oriflame huulevärve tahaks isegi proovida. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi-hi "siuh-säuh" pidigi see olema, parandan ära, ei tea, mida ma küll mõtlesin. :D

      Delete
  2. Huulepulga värv super ja kindlasti brünettidele rohkem sobiv.Pôsepuna tundub olevat vist rohkem blondidele ;) aga super toonid mõlemad !

    Diana :)

    ReplyDelete
  3. Neist esimestest oriflame'i toodedest tahaks justkui piparkoogitaigent välja pressida, isuäratavad :D

    ReplyDelete
  4. Mis imeseadeid sa kaameral kasutad, et taust ka nii hele jääb ja pilt üleni helge ja karge? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma krutin arvutis pildid pärast heledamaks. ;)

      Delete
  5. Üks Oriflame dream drops huulepulk on mul endalgi. Toon on imeliselt erk punane, niisutab huuli väga hästi, aga püsivus võiks parem olla.

    ReplyDelete
  6. See Oriflame'i ime huulepulk roosas toonis on ka mul olemas ning nõustun sinuga, et huuled peavad mega siledad olema..ja see tõesti annab vaid värvi ja eriliselt ei niisuta kahjuks :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mulle tundub, et nad peaksid selle huulepulga nime üle vaatama. :)

      Delete
  7. Mulle meeldis alati Oriflame'i kataloogi sirvida - tooted nägid piltidel alati nii head välja! Kuid tellides ja pärast kätte saades ei olnud toonid tihti samad, mis kataloogis ja seepärast meigitooteid sealt enam väga ei tellinud. Kui oli aga hea hinnaga kehahooldustooteid, siis neid võtsin ikka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kataloogidega on jah see jama, et toon jääb alati üllatuseks. :)

      Delete
  8. Põsepuna meenutab natuke e.f.i põsepunasid.
    Väga tore postitus, ilusad pildid. :)

    ReplyDelete

ShareThis