arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/11/2013

Hetke soovid #22



Mõned neist asjadest on täitsa vajalikud. :)

1) Väikesed sõrmused on nii armsad. :)) Eriti, kui nendel ilutseb sinu enda nimetäht. P nagu Pille asub Miss Selfridge lehel SIIN, hinnaks 3€.
Kaalun ka R nagu Riin soetamist. :) Saadaval 10 erinevat tähte. 
2) Rasuse naha omanikuna kulub mul matistavaid pabereid ohtrasti. Järgmisena prooviksin hea meelega neid delfiinidega Paul&Joe imavaid pabereid. Hinnaga 4,50€ saadaval BeautyBay-s SIIN, post tasuta.
3) Iga kord, kui püüan oma märgi/niiskeid juukseid kammida, kirun ennast, et ei ole siiamaani Tangel Teezer´it muretsenud.
Tegelikult olen hakanud hoopis varrega pusakammi soetamisele mõtlema. Blogides erinevaid võrdlusi lugedes on varrega tegelased tavaliselt kasutusmugavuse poolest peale jäänud. Üks eriti mõnusat erkroosat värvi hari asub Beauty Pro kaupluses SIIN, hinnaks 9,94€.
4) Täitsa võimatu, helkur tuleb mulle alati meelde alles siis, kui ma kottpimedas kusagil autode vahel pean kakerdama. :)
Selline imearmas helkiv kiisu rändaks kohe mu mantli külge ja hoiaks mul silma peal. Eesti brändi Helk lahedad helkurid on saadaval 11€ eest Siisoni e-poes SIIN. Hetkel on enamus tegelasi välja müüdud, jänks on veel saadaval, aga olen kindel, et õige pea varud täienevad. :)
5) Victoria´s Secret´i uus parfüüm Victoria on nii imearmsas roosas lipsuga pudelis
ja kui punaste marjade, roosi, creme brulee ja karamelli kombo lõhnab nii, nagu ma ette kujutan, on see lõhn minu väiksesse kollektsiooni enam kui teretulnud. 50ml pudel hinnaga 72,50€ asub Glamora e-poes SIIN.
6) Minu jaoks ei ole midagi mõnusamat, kui värskeltsadanud pehme lume sisse uggilaadsete saabastega sumpama minna.
Minu Seppälä´st soetatud lumesussid on mind truult mitu aastat teeninud, aga on nüüd ikkagi veidi lössi vajunud.
Kuniks ma päris ugge soetada ei jõua, pean alternatiive otsima. :) Need H&M-i lumesaapad on seest mõnusad pehmed ja varustatud vastupidava kummitallaga. Hinnaks 14,95€, asuvad SIIN.

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!









17 comments:

  1. OI kui hea teada, et Helk nüüd ka Siisonis saadaval. No ei ole jõudnud Nu Nordikusse neid vaatama. Ühest veidi soodsama hinnaga detangler- harjast olen ka ise lühidalt kirjutanud. Kui huvi pakub, siis saab siit vaadata:iluloba.blogspot.com/2013/10/vikerkaare-varvid-tag.html

    ReplyDelete
  2. See kiisuke on imearmas! Kuluks hallile sügisele ilme andmiseks endalgi ära... ja õnneks tundub neid veel müügil olema Misu käsitööpoes: http://www.misu.ee/et/disainerid/4540-helk :)

    ReplyDelete
  3. Kuidas seal sõrmuse lehel neid teisi tähti näeb....? Ma rumal :)

    ReplyDelete
  4. Kuidas need matistavad paberid toimivad? :)

    ReplyDelete
  5. üks varrega pusaharja variant on veel ka Macadamia oma - teeb töö täitsa kenasti ära (loe: saab isegi minu ulmeliste rastadega hakkama:)), aga noh, teisalt pole täishind võib-olla jällegi kõige ahvatlevam... vist ca 12€

    ReplyDelete
    Replies
    1. Värv oli sellel vist rohutirtsuroheline, ma igatsen rohkem just roosat. :)

      Delete
    2. Macadamia ka heleroosana saadaval ;) nii kaubamajas kui ka tradehouse'is olen näinud. Endal on roheline hari osturallilt ostetud, oli 10 € vist. Mis Macadamia juures positiivne on, on see, et harjaga on kaasas ka väike pudel juukseõli (10ml) ja 15ml maskiga :). Tavahind on harjal vist siiski midagi 15 € ligi, aga kuna mask ja õli eraldi ostes, ka minisuuruses, on ülemõistuse kallid, siis ikkagi hea diil.
      Mis mind selle harja puhul häirib on see, et piid määrduvad kergesti - seetõttu kammin sellega vaid märgi või värskelt pestud juukseid. Aga ikkagi on piid värvi muutnud jäädavalt. Samuti on mõned piid pisut ära paindunud. Kui duši all palsamiga kammida, siis tasub käsi ära kuivatada ja harja käepide ka - muidu kipub käest libisema. Aga siiski üldjoontes seni rahul harjaga.

      M.

      Delete
  6. Mul ei ole kunagi mitte ühtegi paari uggse olnud, kuid hind 15 € on nii ahvatlevalt väike, et võiks isegi ära proovida :) Kuidas VS parfüümidel püsivusega on? Viimasel ajal on raske leida parfüümi, mis ei haihtuks paari tunniga ära :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovi kindlasti, no nii mõnus on nendega ringi paterdada, nagu sussid. :) Ma ei oska püsivuse kohta miskit ütelda, mul ei ole ühtegi VS-i parfüümi olnud. :(

      Delete
    2. Minu kogemus näitab, et VS-i parfüümid just kõige parema püsivusega kahjuks ei ole. Üle 3-4 tunni pole ükski peal püsinud. Konkreetset lõhna kommenteerida ei oska.

      Delete
    3. Minul on hetkel see Victoria parfüüm ja püsib hästi peal. Samuti on ka eelmised VS parfüümid peal püsinud ja komplimente teeninud. Soovitan VS parfüüme otsida B-turult, saab soodsama hinnaga.

      Delete
  7. B-turul palju järgi tehtud asju kahjuks :( Ma olen alati Victoria's Secret Bombshelli väga armastanud, aga sain Buduaarist tellides fake osaliseks. Mulle tekkis allergia ja lõhn läks tunniga ära. Mina ostan pärast seda ainult usaldusväärsetest kohtadest, kus on firma taga, sest see müüja raha tagasi ei andnud, aga firmad on alati vastutulelikud ja 14 päevane tagastusõigus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks interneti teel ostmine on alati riskantne, aga Buduaaris saab ju enne müüjate kohta kommentaare lugeda ja nii usaldusväärsust kontrollida. Julgen soovitada igatahes seda müüjat http://buduaar.ee/Turg/Kuulutused/kuulutus/1177428/victorias-secret-parfuum-bombshell-diamonds-50ml Ei raatsi lihtsalt nn firmadelt ostes hullult peale maksta ;)

      Delete

ShareThis