arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/01/2013

Arvustus // MUA ale ootel



Hei! Täna tuleb täitsa makeupi jutt, mul vist ikka on ilublogi, või mis? ;)

 Kuna MUA (Makeup Academy) korraldab 50 000 Facebooki fänni täitumisel oma netipoes suuremat sorti ale, siis mõtlesin teha kiire ülevaate neist toodetest, mis minul sellelt brändilt on, eks ikka selleks, et saaksite ka selle kõik endale kokku ahnitseda. :)

Allahindlus tuleb päris suur, lausa -50%, lisaks tasuta saatmine. Juhuu! Ükski makeupi geek ei saa ju jätta seda võimalust kasutamata! :) Seda enam, et nende tooted on üle mõistuse odavad, kuid vaatamata sellele hea kvaliteediga, välja arvatud mõned, mida juhtub aga ka parimatega. ;)

Mul ei ole MUA tooteid eriti palju, sest avastasin selle brändi alles hiljuti ja tegelikult ootasin ka seda suurt alet, et oma kollektsiooni täiendada. Aga nendega, mis mul on, olen küll enam kui rahul (v.a. ühega). Teen igast asjast lühidalt juttu, sest aega ei ole raisata, ale on iga hetk algamas! :)

Bronzed Perfection
3,80€ LINK
Nagu nimigi ütleb, on tegemist perfektse päikesepuuderiga, vähemalt minu jaoks. :) Üli hästi annab hajutada ja mis peamine, ei mingit oranži tooni, mida ma bronzerite juures lausa paaniliselt kardan. Ei ole midagi hullemat, kui oranžid põsed, ei oodake, on küll - oranžid ja glitrised põsed! Ja glitreid te sellest tootest ka ei leia, matimast matim, aga mitte selline kriitjalt matt vaid mõnusalt siidine. Toon on ilus jahe šokolaad, kuna mulle ei sobi eriti soojad toonid (kui siis ainult suvel, mil õnnestub veidi jumet hankida), siis nagu ütlesin - PERFECT, nii kontuurimiseks, kui veits rohkem panna ja ka üle näo, nii öelda jume andmiseks. Soovitan kõigile jahedajumelistele! :)

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5
Trio Eyeshadow / Pink Sorbet
3,16€ LINK
Ma olen täielik pärlroosade (ärge jumala eest ajage segamini pärlmutter-roosadega) lauvärvide fänn, minu meelest paneb kohe silma särama. :) Muidu mõnusad toonid, aga natuke on vast liiga glitrine, kui liiga palju panna, aga mitte midagi hullu.

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/4
12 Shade Undressed Palette
5,06€ LINK
5€ eest saab 12 väga mõnusat lauvärvi , on nii matte kui ka õrna sädelusega toone, igaks päevaks midagi. Ma ei kujuta ette kui palju erinevaid looke annab sellega teha, no palju! Kellele need värvid ei sobi, siis valikus on meeletult palju erinevaid palette, igaühele midagi. Näiteks Heaven and Earth on paljude lemmik, mõnus neutraalne igapäevaseks kasutamiseks.

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

Mega Volume Mascara
3,80€ LINK
Pakend on juba nii ilus...See ei ole enam saladus, et ma vahest ostan kosmeetikatooteid pelgalt väljanägemise pärast. Ja tegelikult ma ei pidanud pettuma, täitsa okey tušš, MEGA volüümi nüüd just pole, aga igapäevaselt ei peagi ju ripsmed nagu lehvikud olema. Püsivus on umbes sama nagu Maybelline tuššidel, ehk siis minu eriti rasvase näonaha puhul on peale umbes kahteteist tundi värv veits silma all, aga kuna enamus inimesi kannab Maybellini ilma igasuguse nurinata, siis on see arvatavasti ainult minu eripära. ;) Vaatamata sellele, 3,80€ eest ostaksin teinekordki, kui mul ei oleks seda haigust, et "tahan uusi asju proovida ja kaks korda sama ei osta". :)

Hinne: ♥♥♥♥ 5/4

Intense Kisses Lip Gloss / Lips Are Sealed
2,53€ LINK
Vot seda ostaksin ja ostangi kindlasti veel. Parajalt pigmendirohke, läiget on ka piisavalt ja ei mingeid totraid sädelevaid terakesi. Mulle meeldib ja vist sobib ka rohkem, kui suu on silmadest enam rõhutatud, seega otsin alati hea pigmendiga läikeid. Tegelikult see võib ka sellest tuleneda, et ma ei oska lihtsalt silmi värvida, täiesti võhik sellel alal, aga suuga saab igaüks hakkama. :) 
Igatahes järgmisena tahan ära proovida tooni Quick Kiss, tundub armas. Ahjaa, pakend on ka super, jätab sellise "kalli" mulje ja püsivust on 2,53€ eest isegi liiga hästi saadud.

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5
Out There Plumping Lip Gloss / Pink Sugar
2,53€ LINK
See on nüüd see toode, mida ma ei soovita. Aga kui keegi on andunud nn. "huulipumpavate" läigete fänn, siis laske käia, aga minul on neist ausaltöeldes kõrini. Varem mulle meeldis, kui läige andis oma kohalolekust märku, aga nüüd see täitsa häirib mind, kui ma pean aina mõtlema oma kipitavale suule ja viimasel ajal eriti sellele, kuidas see läige kiiresti huultelt maha saada. Ja kogu see piin pole ka midagi väärt, sest mitte mingisugust paisumist ma ei täheldanud - all the same. Jube ebamugav on seda ka peale määrida, kohe ei jää nagu huulte külge ja kõigele lisaks on aplikaator imelikult viltune, tundub, nagu hakkaks küljest ära tulema, aga äkki on mulle praak sattunud.

Hinne: ♥♥♥♥ 5/1
Blusher / shade 4
1,27€ LINK
Nagu pildiltki näha, ei vasta selle põsepuna toon netilehel olevaga. Lootsin heledamat roosakat, aga sain korall/oranžika. Omastarust tegin netis tuhnides enne suure eeltöö ära erinevaid swatche uurides, aga vist ajasin midagi segamini. :)  Ega põsepunal endal midagi viga ole, hea pigmendiga, väga mõnus peale kanda, ilusti saab hajutada ja tekstuur on meeldiv, ei mingeid glitreid, samas pole ka liiga kriidine, pigem siidine. Aga talvel ma sellist tooni lihtsalt ei kasuta, suvel küll, nii et jääb seniks sahtlisse. Kindlasti proovin teisi toone, sest üldmulje on väga hea ja hind kõigest 1,27€!

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

Love Heart lip Balm / Kiss Me 
2,53€ LINK
See on kogu pundist minu lemmik! Saite juba isegi aru, et just selle nuntsi topsiku pärast. :) Te ei saa vastu vaielda, et see on armas. Ja kõigele lisaks ka väga hea lõhnaga ja parajalt värvi andev, just see, mida ühelt toonitud huulepalsamilt ootan. Tahan neid kõiki!!! Hind on 2,53€, nii et äkki saangi. ;)

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

Pressed Powderr / shade 1
1,27€ LINK
Seda puudrit haaran viimasel ajal meiki tehes kõige tihemini. Tavaliselt pooldan küll läbipaistvaid puudreid, et mitte liigselt erinevat värvi krohvikihte näole määrida, kuid kahjuks on MUA-l ainult toonituid pakkuda. Aga ma ütleksin, et see 1€-ne toosike trumpab ka paljud transparentsed üle, mida olen proovinud. Väga mõnus siidine ja  läbipaistev tulemus. Kuna puudri ülesanne on meik kinnitada ja läikimist vältida, siis sellega, ma arvan, saab ta hakkama küll, kõigi teiste puhul kindlasti, sest minu näoga pole ükski puuder veel hakkama saanud, no tee mis tahad, läigib omasoodu. :)

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

Sheer Lip Gloss / Too Much Fun
1,27€ LINK
Kuigi mulle eriti tuubides huuleläiked ei istu, sest kõik, mida olen proovinud, on osutunud nõmedalt kleepuvaks, siis see on erandiks. No nii hea tekstuuriga, libiseb mõnusalt huultele, ei kleepu ja lõhnab taevalikult. Värvi on ka parajalt ja täiesti glitrivaba pealekauba, no mis sa veel hing 1€ eest tahad? :) Kindlasti proovin teisi toone ka.

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

Pearl Eyeshadow / shade 1
1,27€ LINK
Täitsa mõnus kuma andev lauvärv, sobib kulmuluule ja sisenurka, milleks see ka soetatud sai. Nii palju mõnusaid toone on saadaval, üks ilusam kui teine. Nii hea hinnaga võib kohe mitu tükki võtta, niikuinii ei suuda valida. ;)

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

Shimmer Kiss Blusher
3,80€ LINK
Kui kõik need neli värvi omavahel kokku segada, saab perfektse põsepuna tooni nimega "tegin kõva pakasega lumememme", selline tervisest pakatav põsk, mõnus! Tõeline lemmik, kui soovid värsket jumet, a kes ei sooviks? Aga üks probleem on selle tootega, mis on ka põhjus, miks ma vahest mõne teise puna laualt haaran, et põse saaks ikka mõnusalt roosaks, tuleb pintsliga hullult toosis nühkida ja vähemasti neli kihti peale kanda. Kuidagi kõva on see puuder. Igatahes kui aega rohkem, siis võib ju täitsa vaeva näha, kaua tehtud kaunikene. :)

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5

 Ja ongi kogu lugu! Loodetavasti sain mõnele teist kasulik olla ja teie rahakotile kahjulik. :) Aga olgem ausad, nii head hinna-kvaliteedi suhet meie kaubandusvõrgus küll ei leidu. Nii et ilma igasuguste süümepiinadeta krediitkardid valmis panna ja LÄKS!

Soovitan kindlasti enne allahindluse starti ennast MUA lehel registreerida ja seal omale Wishlist koostada. Sest kui see hullus algab ja alles siis hakata omale asju välja valima, võib olla kindel, et enne kui jõuate need ostukorvi sokutada, on parimad palad juba otsa saanud. Wishlisti võib rahulikult igal ajal sisse logides täiendada või siis vastupidi, kokkuahnitsetud tooteid vähemaks visata ja kui õige aeg käes, saab kogu soovide listi korraga ostukorvi lisada, geniaalne! :)



Ma oleksin nüüd super tänulik, kui te kommentaaridesse kirjutaksite omapoolseid soovitusi MUA toodete osas, millised on teie lemmikud, mida soovitate teistelgi proovida ja kas olete mõnda minu listist proovinud. Kui teie blogis on mõni arvustus MUA toodetest, siis link oleks ka eriti teretulnud.

Kui kellelgi tekkis tellimise või ükskõik mille kohta mõni küsimus, siis võib julgesti kirjutada kommentaaridesse või minu mailile, mille leiab lehe paremast servast, vastan suurima rõõmuga! :))



Aitähhid ette ja homme tulevad lubatud Ebay ostud ning eestimaist kraami ka. ;)



37 comments:

  1. Ohh, nii palju ilusaid asju, et silme eest võtab kohe kirjuks :) Kahju ainult, et ma kõigi nende vidinatega midagi peale ei oska hakata :P

    ReplyDelete
  2. Liinake, harjutamine teeb ju meistriks! ;)

    ReplyDelete
  3. Väga sisukas ja mõnus postitus:) Mina näiteks polnud enne MUA toodetega just kuigi palju kursis,kuid tänu sellele postitusele hakkasin ka rohkem huvi tundma. Leidsin väga palju tooteid,mida sooviks ise ka proovida,sest hinnad on ju tõesti soodsad. Kuna pole varem välismaisetelt lehtedelt tellinud,siis selles osas vajaksin ilmselt abi või äkki saaksin koos Sinuga tellida,kui Sa kunagi uuesti plaanid tellida,aga eks näis:)

    ReplyDelete
  4. Elis, anna kindlasti teada,kui tekib mõni küsimus või soovid minuga koos tellida. ;)

    ReplyDelete
  5. Just selle eesmärgiga olen kokku ostnud palju lauvärve, puudreid ja muud stuffi, et harjutan end neid kandma :) Aga ikka ja jälle leian end vaid paari oma lemmiktoodet kasutamast, no kuidagi ei õnnestu :))
    Mis puutub nendesse MUA toodetesse, siis tunduvad nad kõik nii ahvatlevad, eriti arvestades hinna-kvaliteedi suhet!

    ReplyDelete
  6. Kuidas tavaliselt tellitud asju kätte oled saanud? Kas kulleriga tuuakse või postkontorisse? Päris head pakkumised tunduvad olevat, peaks ka tellima, kuigi lähen umbes nädala pärast reisile ja siis oleks jama, kui kuller ukse taga. :D

    ReplyDelete
  7. Krissu, kui ma õigesti mäletan, siis ei toodud ukse taha, aga isegi kui tuuakse ja Sind ei ole, siis saad ju hiljem postkontorist kätte. ;)

    ReplyDelete
  8. Lahe, aga palju postikulu umbes tuleb? Tahaks ka sealt tellida, kui neil allahindlused tulevad, sa võiks enda blogis korraldada koos tellimise :)) Ülisisukas postitus :)

    ReplyDelete
  9. Varsti algava 50% ale ajal on ka saatmiskulu 0.- nii et kasuta juhust! :)

    ReplyDelete
  10. Väga sisukas postitus, aitäh! : )) Oskad ehk seda ka öelda, kaua ale kestab? (ei suutnud kuskil välja kaevata seda, ju ei otsinud piisavalt sügavalt)

    ReplyDelete
  11. Superlahe postitus! Minu MUA ostukorv sai nii mõnegi naela võrra suuremaks :).

    ReplyDelete
  12. Seda vist ei olegi kuskil kirjas, kaua ale kestab, pakun, et paar päeva ikka. ;)

    ReplyDelete
  13. Tegin ka kohe kasutaja ja lisasin juba asjad Wishlisti ära :) FB kommentaaridest lugesin, et arvatavasti algab see 50% allahindlus esmaspäevast, kui tiim/töötajad kõik tööl. Aga 50 000 tuleb arvatavasti varsti täis. Alla 500 on veel jäänud.
    Kui kiiresti Sul tavaliselt on asjad kohale jõudnud?
    (Seekord muidugi sama kiiresti ei jõua, sest tellimusi on kindlasti jubedalt :D)

    ReplyDelete
  14. Ma olengi alati ale ajal tellinud ja ikka paar nädalat peab ootama. ;)

    ReplyDelete
  15. Jah, lugesin ka, et esmaspäeval algab ale, seega on veel aega uurida, mida võtta, mida jätta. ;)

    ReplyDelete
  16. Selline küsimus,et millal Sa ise muidu tellida plaanid?

    ReplyDelete
  17. Elis, ikka siis kui ale algab, seega vististi esmaspäeval. ;)

    ReplyDelete
  18. Vaudivau. Väga vingeid asju on MUAl valikus. Võiksin öelda, et nende huulepulgad on ka täitsa okeid ja head - siidised ja mõnusad. Samas on alati üllatus, kas saad glittertooni või ei :D
    Mõnest asjast ei ütleks ära aga tellimine Tartusse ilma postkasti ja korterinumbrita elamisse võimatu: (

    ReplyDelete
  19. Kadi, mõtlesin ka just seekord huulepulki tellida, hea hind ka 1£ ainult. Ära nüüd sellepärast küll tellimata jäta, et postkasti pole, kirjuta mulle FB-i, kui soovid miskit, mul on postkast täitsa olemas. ;)

    ReplyDelete
  20. Jasmin Isabel, kas oled juba jõudnud proovida ka neid? Eriti huvitab see Conceal&Brighten Kit, kas tasub tellida? Mis tooni Sa ostsid? Ja kuidas primer tundub? Jumal tänatud, et Eestis nende asju ei müüda, iga päev vist ostaks midagi. :))

    ReplyDelete
  21. Suuuuuur aitäh genefic! Pärast sinu postituse lugemist kappasin otse poodi (väike märge, elan UK-s) ja soetasin endalegi mõningaid asju :)

    http://eluhetkedpaikeseall.blogspot.co.uk/2013/01/mua-shopping.html

    ReplyDelete
  22. Oih, mul läks sõnastus veidi valesti esimeses kommentaaris. Aga veel pole jõudnud proovida ja toon on porcelain-beige, sest mul on suhteliselt hele nahk ja teistega võrreldes poes tundus see parim valik. Olen enne proovinud REVLONi primerit ja ootasin koheva vahu sarnast koostist, kuid see koostis tundub olevat vesine ja ausalt öeldes meenutab lõhn alguses veidi pantenooli. Siiski, nahal jääb see mõnus ja siidine.

    ReplyDelete
  23. Kuidas tellimisega on? Kas peab omama krediitkaarti või saab ka tavalise deebetkaardiga maksta? :)

    ReplyDelete
  24. Kuna maksta saab ainult PayPal´iga, siis peab jah krediitkaart olema. :)

    ReplyDelete
  25. 2 nõrkust, mis selle postituse sees on - MEIGITOOTED ja ALLAHINDLUSED/ODAVAD HINNAD. Ma olen meigitoodetest täiesti sõltuvuses, kuigi vanust alles 15.. tulevikus sooviks meigiga tegelema hakata :)) Supeeer!

    ReplyDelete
  26. Nii, nüüd on tooted järele proovitud! :) Nagu arvata oli, MUA primer ikka mu Clarinsile, Diorile ega Guerlainile ära ei tee, aga omasuguste seas st. odavkosmeetika seas, teeb ilmselt teistele silmad ette. Concealer Kitiga saavutan parima tulemuse kahte tooni kokku miksides ja puuder on ka täitsa mõnus, bronzerist ja silmavärvi triost rääkimata ;) Niiet ost tasus end ära ja üsna pea võtan jalad alla ja lähen tagasi poodi, ses neil pidavat teine primer ka olema ja eraldi silmadele mõeldud primer tuleks ka ikka ära proovida. Tegelikult võiks vist üldse kõik ära osta :P

    ReplyDelete
  27. KAs keegi on ka MUA pintsleid proovinud? Otsin ammu juba korralikke pintsleid, aga igal pool on kas väga kallid või siis pildiltki näha, et väga ebakvaliteetsed.
    MUA omad tunduvad olema soodsad ja (pildi järgi) head, samas iga kord ei tasu pilti usaldada ju...

    ReplyDelete
  28. Ma proovin seekord pintslid ära, arvustused on enamjaolt kiitvad olnud. ;)

    ReplyDelete
  29. ELF-i pintslid on head ja väga odavad, soovitan! Kuskil siin blogis on mul üks arvustus ka nendest.

    ReplyDelete
  30. Kas saatmine Eestisse on tõesti 0 EUR? Võibolla ma ei oska vaadata, aga mul näitab postikuluks hetkel küll 4,95 pounds?

    Anni.

    ReplyDelete
  31. Anni,ale ajal on saatmine nulllll!!! :))

    ReplyDelete
  32. Hmm...no ei ole ju null, proovin siin just tellimust teha. Kas see õige ale pole siis alanud veel või milles asi, ei saa aru.

    Anni.

    ReplyDelete
  33. Ei, ei, ale ei ole veel alanud. Homsest on kõik tooted -50% ja postikulu 0.- :)

    ReplyDelete
  34. Ma ootasin ka täna algavat alet, et mõningate toodetega tutvust teha aga ma olen juba mitu korda mõelnud täna mõelda kas mu aeg/närvid on ikka seda väärt :D

    Suure külastatuvuse pärast on sait pool päeva olnud kas maas või väga-väga aeglane olnud, suur osa tooteid out of stock ja kõige tipuks ei ole nende customer service fb lehel just kuigi meeldiv ( selle asemel, et oma serveriga midagi varem ette võtta ja ettevalmistusi teha kästakse inimestel nende lehelt eemale hoida, hommikul öeldi et kõiki tooteid on piisava varuga, ühesõnaga problemaatiline)

    Peale su postituse lugemist sain ma igatahes nii palju indu, et vaatan kuidas seis homme ja ehk siiski kinnitan oma tellimuse ära (kui on üldse alles mida tellida :D)

    P.S et allahindlus kehtiks tuleb tooteid tellida 30 poundsi väärtuses ( ehk siis 15 poundsi kui allahindlus rakendub)

    ReplyDelete
  35. Ma olen täna terve päeva proovinud tellimust esitada, aga leht jookseb kokku ja on üli aeglane. Nüüd õhtul pandi üldse kinni, ehk homme on lootust. ;)

    ReplyDelete
  36. Väga ilus postitus. Ma otsin juba pikka aega endale sellist Shimmer Kiss Blusheri sarnast toodet, mis annaks terve ja kauni sära. Küll mul on Collistari ja teisi, kuid see tundub tõeliselt lahe. Dioril oli paar aastat tagasi superlahe toode, mis annab näole väga terve jume, kuid see oli hooaja kosmeetikum ja nüüd asun seda eBay-st otsima.

    ReplyDelete
  37. Ma sain täna varahommikul oma tellimuse ikkagi tehtud ja otsas on pigem uusimad tooted (pro base sari ja pintslid), muid asju õnneks enamvähem oli isegi. :)

    ReplyDelete

ShareThis