arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

17/01/2013

eBay leiud // Mini jänku lamp



Kes on minu blogi pikemalt jälginud, neile ei ole enam mingi uudis, et mind on tabanud totaalne jänesehullus. 
Üks väga väike armas bunny kulub ikka ära. ;)
Jänku on tõesti tilluke, kõigest 8 cm pikkune, aga väga tubli, sest põledes suudab ta ennast muuta lausa seitset erinevat värvi!
Sobiks imehästi ajakirja- või raamatuvirna otsa öökapile und valvama.
See värvimuutev armsake läheb koos saatmisega maksma 78€ senti ja tellida saab näiteks SIIT.



Tahtsin teid kõiki tänada armsate kommentaaride eest, mis te eilse postituse alla jätsite! Ma nii väga kartsin, et selline pikk ja lohisev jutt ei lähe kellelegi korda, aga  tagasiside oli üle ootuste positiivne. Juhuuu, tundub, et võib teinekordki lasta klahvidel klõbiseda. ;) Väga lahe oli ka teie meigiapsudest lugeda! :) Aga mind ikkagi keegi üle ei trumbanud, sest ripsmetuššiga juukseid värvida...on ikka eriti haige ju. :D Tegelt ilma kulmudeta ringi käia ei ole ka just normaalne. :)))

Juba täna õhtul kell 21 loosin välja Adoreboxi, nii et veidi on veel aega ennast kirja panna SIIN.
Tänaseks kõik, homme näitan paari asja, mis Ebayst saabusid, olge armsad!!!





8 comments:

  1. Mulle meeldivad ka need pisikesed jänkud! Tellisin endale samuti selle Woodland suure jänkulambi ja nüüd olen mõelnud, et võiks sinna juurde ka ühe väikese lisada! Nagu sellest veel vähe oleks, siis nägin täna öösel und sellest, et mul on kaks väikest jänkut (nood olid küll päriselt elus, hingavad ja karvased tupsud) Mingi märk? :D
    Leidsin eBay hunnitust kogust ka sellised pisikesed nunnud http://www.ebay.com/itm/400346032396?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

    ReplyDelete
  2. Liina, olen ise ka seda lampi vaadanud, aga vist piirdun kahega...hetkel. :))) Ojaa, päris jänkud oleks ülimalt nunnud, aga mina neid kahjuks võtta ei saa, sest mu vana taksikoer vaevalt nendega lepiks. ;) Aga äkki tal on just seltsi vaja? ;)

    ReplyDelete
  3. Liina, olen ise ka seda lampi vaadanud, aga vist piirdun kahega...hetkel. :))) Ojaa, päris jänkud oleks ülimalt nunnud, aga mina neid kahjuks võtta ei saa, sest mu vana taksikoer vaevalt nendega lepiks. ;) Aga äkki tal on just seltsi vaja? ;)

    ReplyDelete
  4. sa ajad oma jänkuhullustusega mulle ka selle peale :) ja noh, ei saa öelda, et mul selle vastu midagi oleks tegelt

    ReplyDelete
  5. Oeh .. Sa nakatad mind kaa juba nende jänkukestega! Kui armas leid jälle :) Selle tellin ka endale kontorilaua peale!

    ReplyDelete
  6. selle woodland jänksi ma kindlalt ostan tite tuppa (thanks for the tip!) - see rohkem meie tass teed (ja sobib tite metsateemalisse tuppa). :)

    ReplyDelete
  7. Juba nime poolest sobib sinna nagu valatud. :)

    ReplyDelete

ShareThis