arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/01/2013

Arvustus // Oliva by CCS näopesuvaht



Üks minu kõigi aegade lemmik nahahooldustoode on see Rootsi ravimifirma CCS näopesuvaht. Avastasin selle tänu Cosmopolitanile, kus vaht võitis mingil aastal Iluauhinna. Ja asja eest! Ma olen küll üritanud vahepeal teiste vahtude/geelidega, aga ei ole keegi Olivat üle trumbanud.
Soetada saab seda pea igast apteegist, hind on veits alla 10€.


Vaht lubab Lahustab efektiivselt igasuguse mustuse, meigi ja vees lahustuva ripsmetušši ilma nahka kuivatamata. Annab meeldiva puhtuse ja värskuse tunde. Sisaldab oliivõli ja sheavõid, mis jätavad naha  meeldivalt niisutatuks ning värskelt lõhnastatuks.

Pakend on minu meelest väga armas, mõnusat värvi ja üli mugavas pumbaga pudelis. Ma isegi mitte ei vaata enam poes/apteegis ilma pumbata näopesuvahtude poole, pump on must have! :)

Lõhn on minu jaoks iga toote juures äärmiselt tähtis, vahest liigagi :) ja sellel siin on küll väga hea ja värske aroom, rõõm kohe näole määrida!

Lõhnast tähtsam on loomulikult sisu ja see on sellel tootel armastust väärt. Vaht, mis pumbast väljub on nii ilus valge, pehme ja mõnus. Kahjuks ei ole toode küll keemiavaba, aga ega ilma selleta vist sellist vahtu saavuta.Kui keegi teab mõnda head looduslikku näopesuvahtu, siis kindlasti jagage. :) 


Tulemuseks on mõnus pehme, värske ja niisutatud nahk.Kui enamik näopesuvahte muudab mu naha kuivaks ja kiskuvaks, mis lausa nõuab näovett ja kreemi, siis sellega võib täitsa vabalt ka näo "paljaks" jätta, kui on soov lasta nahal kõigest puhata.  


Kokkuvõtteks, nagu juba arvata võite, jäin ülimalt rahule ja kuniks ma ei ole leidnud midagi vähemalt samaväärset, jätkan kasutamist ja soovitan teilgi proovida.
Teiste Oliva sarja toodetega saate tutvuda SIIN.

Hinne: ♥♥♥♥♥ 5/5
 Homme näitan teile, mis ma raamatupoest koju tõin. :) 


10 comments:

  1. Kuigi mul endal on ka hetkel pumbaga näopuhastusvaht, siis ei saa ma üle ega ümber Avene näopuhastusgeelist. See on samuti apteegitoode ning ei sisalda seepi. Sobib rasusele ja sehatüüpi nahale, puhastab õrnalt ja ei jäta nahka kiskuma. Maksab keskeltläbi 19-20€, aga sellega saan ma ca 3 kuud läbi. Lingi panen ka siia :) http://www.derma.ee/products.php?pid=200

    ReplyDelete
  2. Jaaa, Avene tooted on üle prahi, seda geeli ei olegi veel proovinud. :)

    ReplyDelete
  3. Mulle jäi täna silma Madara näopesuvaht kaubamajas. Too on küll looduslik, hind jäi alla 20€. Proovinud ma seda ei ole. Tegemist on Läti firmaga, mis toodab loodustooteid.

    ReplyDelete
  4. Soovitan proovida Cattier näopesuvahtu (suht soodne hind), mis on ka väga hea, ei vahuta ülearu palju ja ei lõhna väga tugevalt, ning ei jäta nahka kuivaks pärast kasutust ja puhastab samuti kogu meigi maha. http://www.cattier-paris.com/cattier-organic-cosmetics/cattier-products/organic-cosmetic-care/organic-face-care-detail.php?CSPPCATL_action=DET&CSPPCATL_prdct=7631&MVID=55f4b4f8b36412f62101d7831f7e7117

    ReplyDelete
  5. Tellisin Cattieri vahu ära. Aitäh soovitamast! :)

    ReplyDelete
  6. Kas see vaht eemaldab veekindlat ripsmetushi ka?

    ReplyDelete
  7. Ma ei usu ja proovida ka ei saa, sest ma ei kasuta veekindlaid tušše. :)

    ReplyDelete
  8. Nagu ma saan aru, siis ta peseb ripsmetussi maha ja silmi ei põleta?

    ReplyDelete
  9. Katrin, ma arvan küll, kui tušš on veeslahustuv, aga ausõna ma ei ole ise proovinud, lihtsalt kuidagi ei kisu vahtu silma ajama, harjund ikka meigieemaldi+vatiga. ;)

    ReplyDelete
  10. mulle meeldib väga Dermoshopi For Faces puhastusvaht normaalsele ja kuivale nahale mis ei jäta nahka üldse kiskuma ja teeb näo ilusti puhtaks ja pehmeks. Endal põskedel väga kuiv nahk ja mujal rasune.

    ReplyDelete

ShareThis