arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/01/2013

Uut // eBay, Lindex & iluostud




Hei-hei! Nagu lubatud, siis täna postitus viimastest ostudest.
Kõigepealt mõned ilutooted, millest ainult üks oli ettekavatsetud ost, teised nagu ikka, trügivad kotti, sest on hea hinnaga või lihtsalt "väga" vajalikud.
Lumene on mu viimase aja lemmik. Üldse on see firma kuidagi südamelähedane ja turvaline tunne on nende tooteid näole määrida. ;) Ega ei ole pidanud pettuma ka.
Natural Code Clear It Up sügavpuhastav näopesugeel oli Selveris eriti hea hinnaga, vist isegi alla 4€, ei saanud seda poodi jätta. Kulub ära.
Teist Lumene toodet - Self Tan Face Creami ehk isepruunistuvat näokreemi olen mina Tartus tikutulega taga otsinud. Ma ei tea, kas ta on Ideaalkosmeetikas alati olemas olnud ja ennast minu eest peitnud või mis, igatahes nüüd vaatas see mulle riiulilt otsa ja oli veel soodushinnaga ka, 7,80€, no super!
The Body Shopi duššigeelide headuses ei kahtle vist enam keegi. Tavaliselt ma neid ostma ei kipu krõbeda hinna tõttu, aga ale ajal soetan mõne kindlasti. Vaarika oma on nii hea lõhnaga ja laimi-kookose pudelis ujuvad huvitavad osakesed. :) Mõlemate hind 3,90€, ale kestab 24. jaanuarini - jõuab veel!
Selle mõnusa näopesuvahu ostsin ühe armsa blogilugeja soovitusel Ökosahvrist. Ei ole enne ühtegi Cattieri toodet proovinud, esmamulje on küll mega hea, nii mõnusaks jätab naha. Tahan sellest vahust kindlasti varsti pikemalt kirjutada. Hind on Ökosahvris 7,20€. 
Selverist soetasin kahtlaselt odava kulmuvärvi, lihtsalt vana sai otsa ja tundsin, et täna vajab kulm kindlalt värvi. Proovin ära, kuigi kahtlustan, et jääb punakas, aga musta ka ei tahtnud osta, sest must kulm on kuidagi.... emo. :) Soodushinnaga maksis 1€ kanti. 


Iluga ühelpool, nüüd näitan eBayst saadu ka ära. No päriselt ka ei ole olemas nuntsimat asja kui see pintsel. Ta on veel ilusam ja armsam kui Ebay piltide peal tundus. Ja palju suurem kui ette kujutasin. Täitsa arvestatav tegelane meigilaual. Proovisin ära ka juba ja põsepunaga saab väga hästi hakkama, arvan, et ka ülejäänud puudrilaadsetega. Ja kvaliteet on on üle ootuste super, ei tea muidugi kuidas ta pesus käitub. ;)
Kes hakkas endale ka seda roosat juntsut igatsema, siis kirjutasin temast pikemalt SIIN.
Nende kolme rist-käeketiga olen ka väga rahul. Viimasel ajal on minimalistlikud ehted mulle väga meeltmööda. Veits olid nad mulle küll pikad, aga mul on ka eriline kontranne ja ega see tangidega veits nokitsemine raske ka pole. Kes tahab ka käed risti saada, siis aadress asub SIIN.
Ja lõpuks kõige megam kampsun mida ma olen kunagi näinud...meie kaubandusvõrgus, netiavarustest võib muidugi giga asju leida. Igatahes see on täitsa käega katsutav ja minu oma. Soetasin selle Lindexist poole hinnaga, ehk siis umbes 22€-ga. Alguses kui proovikabiinis kudumit proovisin, tundus veits kare,aga ma ei tea, kas harjusin ära või lihtsalt tahtsin seda endale nii väga, et enam ei tundnud midagi. :) Ennegi on juhtunud, et ostan kampsuni ja pärast ei pane selga, sest on vastikult kare, no selle panen isegi siis, kui kere marraskile kraabib. :))) Need mega suured litrid klõbisevad nii mõnusalt kui neid kätega katsuda, niiii äge!



Tänaseks kõik, olge armsad ja kirjutage kuidas uus puudel-kujundus meeldib, pusserdasin sellega terve päeva? :)))


Homme jälle! ;)


19 comments:

  1. See Lindexi kampsun oli meil kõigil tööjuures suur lemmik :) Uskumatu, et see üldse ales alles oli :)

    ReplyDelete
  2. Ma sattusin vist just siis, kui alles riputati alesse, kõik suurused olid alles. ;)

    ReplyDelete
  3. sul on lihtsalt nii lahe blogi ja väga ilus ka, kujundusannet sul on ja postitused alati väga huvitavad :)

    ReplyDelete
  4. mina kasutan sedasama kulmuvärvi, mis minuarvates peaks olema mingil henna-baasil?? igatahes kuna ma olen blond, siis ma tegelt segan kokku pruuni ja hästi natuke musta ka, niimoodi tundub olevat kõige parem toon. ja kuigi see võib tunduda tume, siis selle värviga sõltub tumedusaste sellest, kui kaua hoiad möksi peal.. mulle meeldib :) ning kestab isegi kauem kui kosmeetikul lasta värvida.

    ReplyDelete
  5. Seda kulmuvärvi olen ise proovinud. Toon jääb ilus peale ja mulle meeldib, et värv jääb ka nahale. Paraku kulub see väga kiiresti maha. Eelmine nädal neljapäeval värvisin ja eilse õhtuks polnud sellest enam midagi alles.
    Tõesti vahva blogi!

    ReplyDelete
  6. Super super super ...
    Puudli kujundus on vinge! Innustasid mind ka enda blogi kujunduses uuendusi tegema..

    Ebayst leitud pintsel on ka väga cool ja kahtlustan, et varsti on see minu peeglilaual ka olemas..

    Igaljuhul maruvahva oled ja päikest Sulle!

    Egelt,
    onnelemb.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Aitäh Sulle Egelt ja avastasin nüüd ühe uue armsa blogi jälle. ;)

    ReplyDelete
  8. Esiteks on mul hea meel, et Lumene self tan'i ostsid, sest see on vähemalt minu silmis küll väga-väga hea. Teiseks on mul hea meel, et sa selle südamega kampsuni ära ostsid, sest see oli juba Instagrami pildil imearmas (ja sina samuti, postita endast rohkem pilte! :)). Kolmandaks, see puudel on väga nunnu, nii et su "pusserdamine" (:D) tasus end kohe kindlasti ära.
    Mulle meeldib su blogi iga päevaga üha rohkem ja rohkem. :)

    ReplyDelete
  9. Aitäh, Anna Elisabeth! Ostsingi selle kreemi tänu Sinu arvustusele. ;) Ja blogi hakkasin ma pidama just Sinu omast innustatult, iidoli jutuks läks kätte, aga Sul on tõesti parim blogi maamunal. ;)

    ReplyDelete
  10. Oh, seda näopesuvahtu pean nüüd isegi proovima! Ja täiega meeldib, et blogis on nunnumeeter sajaga põhjas :))

    miuublog.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Oi, kui ilus ja hea lugemine su blogi on! Avastasin täna hommikul selle, nüüd on natuke lugemist. Hea töö! :)

    ReplyDelete
  12. Suurimad tänud, Miuu ja Triin! :)

    ReplyDelete
  13. Tõsiselt armsa kampsiku oled endale suutnud soetada! :)

    ReplyDelete
  14. Tere, just asvastasin su blogi ja kohe oleks küsimus kulmuvärvide kohta üldiselt. Mul kulub IGA päev oma kulmude värvimisele nii palju aega, et olen palju mõelnud mingi püsivama värvi peale, püsiks kasvõi nädal aega ja just naha peal ka. On sul miskit soovitada? Ja üldse äkki mingeid nippe edasi anda :)
    Ette tänades,
    Triin

    ReplyDelete
  15. Super-super-super! Ma reaalselt ei kujuta ette, mida ma teeks, kui Sa ühel päeval oma blogi kinni paneks. Sa oled kõik nii omapäraselt sättinud ja postitustest kohe õhkab positiivsust.
    Ausalt öeldes ma natuke kartsin, kui Sa uue fotoka said. Et äkki hakkadki ainult pilti tegema (et noh, kvaliteet ju hea ja mis sa ikka enam mässad...) ja kaotad oma laheda stiili, aga ma pean tõdema (ja usun, et kõik teised lugejad on samal meelel), et Su blogi on pärast uue fotoka ostu veelgi põnevamaks läinud!
    Jätka samas vaimus! :)

    ReplyDelete
  16. Triin, ma olen vist kolme erinevat kulmuvärvi proovinud. Kuna ma just Sinule vastupidiselt ei taha, et see jääks nahale ja püüan nii peale kanda, et ainult kulmud oleks kaetud, siis selle kohta ei oska eriti kommenteerida, aga minu meelest jäi kõige rohkem nahale pidama Orto kulmuvärv. ;) Ma ei usugi, et neil värvidel eriti vahet on, nädala püsivad ikka peal. Õnneks ei ole nad ka eriti kallid, et pead lihtsalt proovima, milline Sulle paremini sobib. Aga Orto omal ei olnud minu meelest seda vesinikku kaasas, et selle peab juurde ostma. :) Rohkem nippe ei oskagi anda, kui siis seda, et minu meelest on kõige parem peale kanda puhtaks pestud ripsmetušši harjaga, nende kaasasolevate pulgakestega mina küll midagi peale ei oska hakata. :)

    ReplyDelete
  17. Merily, Sa tegid mu päeva täna eriti helgeks! :)) Nii armas, aitäh Sulle, püüan nüüd veel paremini. ;)

    ReplyDelete

ShareThis