arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/01/2013

Retsept // Koorene kana-pastaroog



Hei! Tänane päev läks nii ruttu mööda, et ostude pildistamisest ei tulnud pimeduse süül enam midagi välja. Sorry! :(
Jagan Teiega hoopis ühte imemaitsva pastaroa retsepti. Blogi tihedamad jälgijad juba teavad minu uusaastalubadusest - toituda tervislikumalt ja vähem, sest see, kui palju ma endale toitu sisse ajan, eriti ebatervislikku, ei saa hästi lõppeda.
Seega asendasin retseptis algupärased tavalised makaronid täistera omadega. Toidu välimus muidugi kannatas, aga selle eest kerele hea.
Ettenähtud meemarinaadis kana ei õnnestunud hankida (kas seda üldse toodetakse?), asendasin selle soja-seesami omaga ja lisasin omaalgatuslikult paar lusikat mett. Ma arvan, et ükskõik millises marinaadis kana sobib. Ananassi lisasin ka, seda soovitati retsepti kommentaarides, annab mahlakust. 
Kuna ma enamasti eriti vürtsiseid toite ei tarbi, siis chilli kastme ostsin väga kaheldes, kas ma seda üldse julgen lisada, isegi sõna "sweet" pudelil ei julgustanud mind (ennegi olen tühja kõhuga jäänud, sest toit on liiga piprane, eriti hiina restodes) aga avastasin hoopis uue lemmiku, nüüd sortsutan seda igale poole. 
Retsept ise on väga lihtne ja toit saab üli ruttu valmis, sest samal ajal kui makarone keedad, saad ülejäänud asjadega valmis, seega 10 minuti roog, soovitan proovida! Koostisosad on kirjas  SIIN.
 Olge tervislikumad ja homme ostude postitus, ilma naljata. ;)


2 comments:

  1. mõõdukalt vürtsine toit meeldib mulle väga :) täistera makaronitooted vajavad siiski harjumist aga kunagi tundusid mulle ka igasugused täistera leivad täieliku ulmena :)
    tervislikule toitumisele 10 punkti, ise lubasin endale sama ;)

    ReplyDelete

ShareThis