arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

10/01/2013

Uut // Cropp, Sixtina, Reserved, I.L.U. & apteek


Nagu lubatud, siis postitus ostudega jällegi. :)

Kõige šefima koti ever leidsin Croppi poest. Sellist kotti olen ammu jahtinud, aga isegi Ebays olid  taolised mõttetult kallid. See siin maksab 29,90€ ja on mõnusalt suur.

Selle ägeda needitud kraega šifoonpluuse soetasin Sixtinast, kus on praegu kogu kaubale ale -30%, hinnaks tuli 17€. Saadaval on ka beež variant. 
Vahest mulle tundub, et keegi haige maniakk käib mu pesusahtlit tühjendamas, sest ükskõik kui palju ma neid kokku ei osta, on sahtel alalõpmata lage. Õnneks on Reservedis praegu päris suur valik normi pesu hinnaga 2,99€, eriti nuntsid olid need linnukestega, pean sinna tagasi minema...


Kuna viimatine Sebamedi näopesuvaht otsas ja siiski mulle väga ei meeldunud, naasesin vana hea Oliva vahu juurde. No ei ole paremat! Müügil apteekides, maksab 10€ kanti. 
Oli küll plaan soetada Ebayst Revloni jumestuskreem, aga kuna paki ootamisega läheb nii kaua ja pealegi ei ole ma otsustanud, mis toon mulle peaks sobima, siis jäi pilk I.L.U. vaateaknal pidama "kliendi lemmikul" LOreali True Matchil. Kuna minu praegused Bourjois ja Rimmel jumestuskreemid on minu nahale täiesti sobimatud, siis otsustasin proovida. Kunagi aastaid tagasi olen True Matchi kasutanud, kahjuks ei meenu sellest kõigevähematki, mis on vist hea, sest halb oleks kindlasti meeles. ;)
Igatahes proovisin eile kreemi ära ja täitsa ok oli, aga pean ikka kauem testima, et midagi kindlat väita. 
Kreem maksab I.L.U.-s 12,30€.



Olge hakkajad ja võtke ka giveawayst osa! :)


Ongi seks korraks kõik!
Homme juba miskit muud. :)


10 comments:

  1. Paistab, et Sul on jõulud uuesti tulemas, et nii palju šoppad :D

    ReplyDelete
  2. Loodan, et ma nii pea enam poodidesse ei satu. ;)

    ReplyDelete
  3. Sinu blogi muutub järjest paremaks ning leian üha enam tee siia, mis on väga positiivne! ;)

    ReplyDelete
  4. See pingviinipilt ajas mind naerma - väga mõnus naer üle pika aja, sessiaeg võtab läbi. Käisin ka täna poes oma rahakotiraudasid avamas - samad sõnad, et tükk aega ei julge linna poole vaadatagi - liiga palju ahvatlusi :)

    ReplyDelete
  5. esiteks: ma pean su šopinguid õigustama, sest ma olen ise ka pööraseid summasid riiete alla pannud. aga igalpool on aled ju!

    teiseks: giveawayst ei hooli, aga seda ütlen küll, et sul on väääga tore blogi ja mul on hea meel, et ma paar päeva tagasi siia sattusin. keep up the good work, sweetie! :)

    ReplyDelete
  6. Suur aitäh Sulle Miiu, sattusin nüüd Sinu armast blogi ka lugema. ;)

    ReplyDelete
  7. aitähh-aitäh, panen su oma blogrolli ka, kui sa ei pahanda :)

    ReplyDelete

ShareThis