arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/12/2016

Dex & Dox




Mõnda aega tagasi jagasin teiega toredat kutsudele mõeldud kingiideed DOX´i, mis on koerte päris oma igakuine karbike ja pole vist vaja lisadagi, et Dexter andis kohe jõuluvanale tellimuse sisse.
Ei jõudnud me veel jõulutaadile kirja kirjutamisega algustki teha, kui saime toredalt Doxi tiimilt kirja, et neil oleks rõõm Dexterile üks Dox saata. No mis meil selle vastu sai olla!
Pean ütlema, et kuigi olin juba ette üsna kindel, et tegu on väärt kohvriga, siis üllatusin meeldivalt. Juba see, et karbil oli Omniva kleepsul minu nime kõrval ka koera oma, pani rõõmsalt naeratama. Karp-kohver nägi ise väga lahe välja, oli mugav koju tassida ning tooted olid toedalt krabiseva paberi sees peidus. Väga meeldis mulle ka, et kaasas oli põhjalik tooteid tutvustav infoleht, kus ilusti kirjas, mis karbis täpselt peidus oli.
Igasse Doxi pakitakse 5-7 toodet, mis on iga kuu erivevad ning need valitakse välja vastavalt koera kaalule.
Dexteri karbis olid seekord kummeliga rahustavad maiused, mis sisaldavad vabalt peetavate kanade maksa ja mune, orgaanilist speltajahu ning muidugi kummelit, mis muudab kutsu mõnusalt chilliks.
Kana, peterselli, piparmündiõli ja sigurit sisaldavad värske hingeõhu maiused...
Hirveliha ja õuntega maitsvad vorstikesed...
100% õhus kuivatatud hirveliha maiused...
Kui Dexterile kõik neli maiust korraga nina alla pista, paneb ta need alati suvalises järjekorras valimatult nahka, mis tähendab, kõik on lihtsalt nii maitsev...
Väga vajalikud biolagunevad kotikesed...
ja nende hoidmiseks konteiner, mida on hea tasku pista või püksirihma külge kinnitada...
Haha, Dexter oli esialgu maiustustes sormisega nii ametis, et lahedas pühadekostüümis ökokaru Toby jäi tähelepanuta, aga nüüdseks möllame sellega iga päev ja usun, et veel väga pikalt, sest karu on hästi tugevast materjalist ja peab oi, kui kaua vastu. Beco Family mänguasjade täidiseks on muide ümbertöödeldud plastpudelid. 
Mulle tõsiselt meeldis, et kõik tooted olid erinevatelt lahedatelt Inglismaa brändelt, hästi kvaliteetsed ja looduslike koostisosadega. Mis kõige tähtsam, need tõesti maitsevad koerale. Ma olen loomapoodidest koju ostnud hulgi erinevaid maiuseid, aga Dexter lihtsalt nuhib neid ja longib minema, ainsad, mida ta armastab on pullipeenised ja kuivatatud udarad, haha, aga Doxi karbist meeldis talle tõesti kõik. Usun, et Dex loodab kuuse alt oma järgmise Doxi leida, midagi paremat on raske välja mõelda.
Siis, kui kõik maiused olid proovitud tuli mõmmi Toby meelde... Infoks neile, kes karbist sama karu leiavad - piiks on tal kaelas, salli kohal. Ma olin juba üsna kindel, et meie karu ei teegi häält, mudisin mõmmit tükk aega enne, kui tulin selle peale, et teda kõrist pitsitada. :)
DOX´i saab tellida 1, 3 ja 6 kuuks SIIT ning postitasu ei lisandu. 
Kes soovib enda sõpra toreda kingitusega rõõmustada, siis kasutage ostukorvis kindlasti koodi genefic, millega saate 1 ja 3 kuu tellimustelt 10% soodustust, kood kehtib nüüd ja igavesti.
...
Kui olete oma DOX´i kätte saanud, siis tulge kindlasti tagasi ja pange kommentaaridesse kirja, mida põnevat teie karbikeses leidus ja kuidas kutsule meeldis. 

Musid kõigile Dexteri poolt ja aitäh DOXile!

2 comments:

  1. nii armas postitus :) Meil sai kiisu jõuludeks advendikalendri ja loodame, et talle ikka meeldib selle sisu, sest üldiselt on ta päris pirtsakas :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Olen ka koerte advendikalendreid vaadanud, aga poodi jätnud, sest Dex on samuti üsna valiv, mis maiustesse puutub. :)

      Delete

ShareThis