arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/03/2016

Kodu // Tiger, Prisma & Selver



Kevadel on ikka nii, et tahaks midagi uut. Tegelikult oleks mul hädasti vaja hoopis riidestanget täiendada, aga satun ikka rõivapoodide asemel kodusisustuspoodidesse või siis toidupoes käies toidunõude osakonda. Aga noh, "õnneks" on ilm praegu meil selline, et ei pea mantlit seljast heitma ja mul on veel natuke aega uue garderoobi peale mõtlemisega.
tiger
Kui ma TIGER´i Instagramis seda traadist korvi (6€) nägin, olin peaaegu, et kohe riides ja valmis minema ning selle endale koju tooma. Kuna Insta pildil on korv musta värvi, siis otsisin poodidest just sellist ning teiste korvide jaoks mul silmi lihtsalt ei jätkunud. Ma olin hiljuti just samasuguse musta küünlahoidja ostnud ja miskipärast kujutasin ette, et korv ei tohi mingil juhul teist tooni olla. Lõpuks, kui olin kahes poes tulutult oma musta korvi otsinud ja nutuvõre oli juba suu ümber, sest ma olin juba peaaegu, et ilmsi ette kujutanud, kuidas ma sinna koju jõudes apelsinid sisse panen, sain aru, et on kaks varianti, kas ostan valge või olen ilma. Tagantjärgi jääb üle ainult Jumalat tänada, et musti ei olnud, sest valge sobib mu laua peale ju ometigi tunduvalt paremini.
tiger wire bascet
Olen oma korvi üle väga rõõmus. See on korralik ja tugev ning mahutab suurel hulgal puuvilju või mida iganes keegi sinna pista plaanib.
Korve oli, kui ma ei eksi, ka heleohelisi ja -kollaseid või olid need hoopis roosad?
tiger gif
Olin sellist "kristallist" klaasi endale juba mõnda aega igatsenud. Lõpuks leidsin just sellise parajalt suure, raske ja ilusa mustriga omaenda kodu-Selverist. Kui ma ei eksi, on selle tavahinnaks 4,99€. Mingi aeg sai klaasid sealt veidike soodsamalt, aga nüüd on see pakkumine vist juba läbi. 
selver
 Kui mõnus on sellest hommikul sidruni- või apelsinivett juua, natuke pidulik isegi või nii. 
cristal glass
Kruusid on miski mille poole ma poes tegelikult vaadatagi ei tohiks. Aga no ei saa, ühe silmaga uurin vorsti, aga teine kõõritab ikka kruusiriiulit. No jäigi mulle Prismas see tore skandinaavialikult must-valge kruus (2,99€) silma, mida ma poodi jätta ei suutnud. 
porridge
Avastasin hiljaaegu, et apelsin sobib tee sisse, vahelduseks sidrunile, väga hästi.
scandinavian cup
 Uutest asjadest rääkides. Dexteril algas ka kevad toredasti, sai endale sel puhul uue palli. Nii naerame teda alati, kui uue mänguasja saab. Ta nimelt ei raatsi seda esialgu mitte kellelegi anda, läheb teisse tuppa voodi peale ja istub sellega seal omaette. Tasapisi siis ikka toob lagedale ja saab temaga mängida, aga vahepeal ikka kaob sellega ära ja imetleb üksinda, hi-hi. 

Imeilusat, lumesajus alanud kevadet teile kõikidele! :*

smooth fox terrier
Tänaseks kõik, loodan, et meeldis!

14 comments:

  1. Hei, Pille-Riin! Kust sa endale Tallinnas Clipperi teesid soetad? Need satuvad mulle ette küll, aga valik on iga kord kehvake.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viimased kolm olen ostnud Solarise Biomarketist, seal oli küll päris suur valik. :)

      Delete
    2. Heh, naljakas, meil siin Prantsusmaal on need Clipperi teed igas tavalises toidupoes :) pole veel neid ostnud, aga alati imetlen, kui armsad need pakendid on :D

      Ja minulgi on probleem kruusidega... mulle meeldib, kui mu tassiriiul on täis igasugus erinevaid kirjusid ja lahedaid kruuse, tasse...Iga hommik on lausa noh... nö "päeva otsus", et mis kruusi ma täna hommikukohvi jaoks kasutan. :D

      Delete
    3. Pakendid on neil teedel tõesti ilusad, tee ise polegi midagi erilist, Nighty Night siiani mul lemmik. Haha, mul sama asi, päevas saab oma kolm korda tassi valida. :D

      Delete
  2. Mis pudruga tegemist on? :-)

    ReplyDelete
  3. Tõesti mõnus postitus :) Kust see kihvt laualamp pärit on?

    ReplyDelete
  4. kõik. jälle. nii. ilus. eriti söber Dextu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meil on nende pisikeste sõpradega vedanud, tervitused ilusale Sipsikule! :*

      Delete
  5. Appi, see ananassitopsik! Olen täielik ananassihull, pliiiis jaga kohta kuskohast selline imeline asjake pärit on! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle topsi sees on küünal ja leiab selle H&M-st. :)

      Delete

ShareThis